Pub med SAAB & Sigma

Nu har vi två nya event inbokade som ni inte vill missa! Nämligen två pubar! Torsdagen den 1:a december kommer vi tillsammans med vår huvudsponsor SAAB hålla i en pub! Puben kommer äga rum i Kajsabaren där de 50 första studenterna kommer att bjudas på mat och dryck. SAAB som är världsledande i flera discipliner inom militära och civila produkter kommer under eventet hålla en presentation och därefter är det mingel med företaget. Tisdagen den 6:e december kommer Sigma till Kajsabaren och håller en pub med oss där de 60 första studenterna kommer bjudas på mat och dryck. Sigma är en konsultverksamhet inom IT, informationslogistik och ingenjörstjänster av olika slag. På liknande sätt kommer även Sigma hålla en presentation under eventet som sedan övergår till mingel. hit för läsårets första företagspub, missa inte detta! För dig som ny student blir detta alltså en grym möjlighet att få gå på din första företagspub och kunna mingla runt med vår huvudsponsor!
en_USEnglish