För Företag

Vi erbjuder mängder av färdiga paketlösningar och skräddarsydda tjänster för att nu på bästa sätt ska nå ut till våra studenter. Här kan du få en överblick av de mest populära tjänsterna samt syftet med dessa.

Tjänster

Vi erbjuder en stor mängd tjänster och arrangemang. Vissa ordnas helt av oss, såsom lunchföreläsningar, medan andra arrangemang kan samordnas med diverse andra studentföreningar, exempelvis sportarrangemang, middagar, etc. Här är några av våra färdiga paketlösningar.

Lunchföreläsning

Fånga studenterna i deras naturliga miljö – föreläsningssalen! Under en lunchföreläsning har ni tillfället att ge studenterna inblick i vilka ni är, vad ni gör och varför ni är en unik arbetsgivare! Lunchföreläsningar är ett mycket uppskattat event, där studenterna ser fram emot att upptäcka er och/eller fördjupa sig i er.

…läs mer

Företagspub

Träffa studenterna under deras favorithobby – pub! Under en företagspub har ni tillfället att introducera ert företag och framför allt mingla med studenterna! Vi rekommenderar att ha med några ingenjörer som våra ingenjörsstudenter kan prata med och få inspiration utav. Fler saker går att göra, så som tävlingar, case-lösning, hjälp med sin professionella profil e.d.

…läs mer

Marknadsföring

Få möjlighet att synas på sektionen! Marknadsföring är väldigt anpassningsbart. En annons som går ut på våra sociala medier, dvs. LinkedIn, FaceBook, Instagram samt slutna elektroteknologgrupper på Facebook når över 500 personer. För en liten summa till får ni affischer i våra sektionslokaler och våra anslagstavlor riktade mot elektroteknolog- och medicinteknikstudenter. 

…läs mer

Sportevent

Att få studenter att associera ert varumärke med friskvård ger en väldigt schysst image mot många studenter. Ta chansen att i samarbete med vår sportförening, utmana våra studenter i Badminton, Paintball eller vad som helst!

Kvällsevent

Håll ett skräddarsytt kvälls-arrangemang med våra studenter. Ölprovning, hackathon eller dammiddag är exempel på mer unika arrangemang som sätter ert företag i ett bra ljus.

l

Merchandise

Rikta fokus på företaget genom att dela ut schysst merchandise! Miniräknare, matlådor och litteratur med egen branding är några exempel på marknadsföring som varit framgångsrik och väl uppskattat bland eleverna på sektionen.

Statistik

Mot mångas förväntan, skiljer sig sektionens två program inte sig allt mycket åt. Medicinteknik, kan se som en mer nischad Elektroteknik, där man i princip läser samma saker, men med ett medicinskt  perspektiv sett till exempel och appliceringar. De båda kan med rätt individuella val välja nästan exakt samma mastrar.

 

Medicinteknik som nytt program har dock bidragit till en stark tillväxt av elever, samt en jämnare könsfördelning. 

 

Antal studenter

Valbara Masters

Nya studenter årligen

%

Andel kvinnor

Studentföreningar

Om Studenterna

 Elektroteknik & Medicinteknik – två helt skiljda program?

Nej, inte riktigt! På sektionen studerar ungefär 500 studenter, där de under de första 3 åren delas på två 2 grundprogram som till stor del liknar varandra. Båda programmen bygger på en bas av matematik, fysik, elektronik och hållbarhet. Eftersom grundprogrammen är så pass lika är överlappet kring valbara mastersprogram stort och studenterna studerar och umgås programöverskridande. Ett par kurser och upplägg skiljer programmen åt, Medicinteknikstudenterna arbetar mer projektbaserat, elektroteknikstudenterna fördjupar sina inom elektroteknikområdet och medicinteknikstudenterna tillämpar kunskapen inom medicinska områden. Det är vanligt att studenter byter mellan grundprogrammen, eller väljer en master som är mer knuten till det andra grundprogrammet. En tacksam möjlighet som givits just eftersom programmen är så samstämmiga.

sv_SESvenska