Praktik i Brasilia vårterminen 2024

“Vill Du praktisera i Sydamerikas största land? Vill du få en inblick i frågor som rör politik, ekonomi, kultur, näringsliv, innovation och handel, mänskliga rättigheter och miljö och klimat på en svensk ambassad? Då är du välkommen att söka till oss.”
Regeringskansliet erbjuder nu dig som läser en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning i Sverige möjligheten att praktisera vid Sveriges ambassad i Brasilia med fokus på innovations- och handelsfrämjande. Med detta menas att du kommer stödja samarbetet med brasilianska aktörer inom arbetsområdet.
Du som söker dig till tjänsten förväntas åtminstone besitta grundläggande kunskaper i portugisiska eller spanska.
Praktiken motsvarar en termins studier och ska göras i anslutning till en utbildning som leder till examen.
 
Ansök senast den 12 oktober 2023
sv_SESvenska