Hackathon med  Essiq 

Anmäl dig om du är intresserad av afterwork/tävling med Essiq mellan sektionerna E och Z. Eventent äger rum kvällen den 30:e mars, där plats för eventet kommer att vara på Essiqs kontor ute i Mölndal. De som kommer åka med kommer att samlas vid Chalmers bibliotek för att ta buss bort till Essiq, bussen kommer att gå 17:30. Hemgång kommer att vara cirka 22:00 där bussen kommer att köra hem till Chalmers bibliotek igen.
Under kvällen kommer det finnas mat, öl och annan dryck till folk som åker med. Det kommer finnas tillfälle att mingla med både andra studenter och även anställda från Essiq. Huvudpunkten under kvällen kommer även att vara en tävling mellan de båda sektionerna som deltar. Det kommer vara 6st från varje sektion som tävlar och tävlingen kommer vara tekniskt utmanande, där bland annat programmering kommer att vara en faktor. Man måste inte tävla för att vara med, kommer vara massa roliga aktiviteter vid sidan om.
Glöm inte att sektionen som vinner även kommer vinna ett fint pris, ESSIQBUCKLAN 2.0!
Så anmäl er för att få chans att tävla i en spännande tävling mellan sektioner eller för att heja på eran sektion. Det kommer finnas 50 platser totalt så cirka 25 från varje sektion.
Vi skickar mejl till de som får följa med, så håll utsikt i både inkorg och skräppost. 
sv_SESvenska