Vad kommer jag kunna hitta här?

Vi kommer göra det bästa för att förse företag som vill hitta studenter med rätt information och data för att skapa ett samarbete med så goda förutsättningar som möjligt. Men sidan är minst lika mycket till för oss studenter på sektionen! Vår jobbportal är nu öppen för företag att annonsera i, så inom en snar framtid bör du som student kunna leta efter möjligheter när det kommer till ex-jobb, sommarjobb eller liknande karriärsmöjligheter. Vi kommer även göra vårt bästa för att tipsa om de mest relevanta stipendierna nu som elektroteknolog kan söka, samt förse er med nyheter om kommande event.

En sida för alla helt enkelt!

Vi finns för att förbättra studentens vetskap om arbetsmarknaden och underlätta samt uppmana till genomtänkta karriärsval.

sv_SESvenska